Khamis, 27 Disember 2012

SPM SPM SPM . last aku sekolah aku knee buad baik-II aku tanak bagi kesedihan dekat parensz aku . aku sayg mama , ayah aku , hope aku bolehh buad degan baik , doa kan meya lhaa , pada yang bace blogg meyaa eak , 2013 tahun paling bhya bage meyaa , knee belajar betul-II lepas tu dh tak sekolah , mesty rindu sekoalh kan , ya ALLAH , tak dapt bayg kan kawna-II lame , n kawan-II vokay aku hmmm :(

Jumaat, 21 Disember 2012


niee kawan saya . sayang sangat :'D tengokk lahh sweet taa kitee orang , niee timee kite orang pegy air terjun kota tinggi , banyak juga peristiwa timee kite owg g mandy <3 

Hayal :'(

pagi tadi pukul 8 lebih . mama suruh pegi beli sarapan , aku pun pagy lah ketampat yang mama nak surh bli sarapan , kejap lagy tutup pulak kedai tu , aku pun pegy lah ruma makcik aku , tnya kat mane sarpan sedap , dh tnyaa otw nak  kdai lain , nak msok simpang aku hayal terfikir nak  kedai ke balik , haty kate balik , aku fokus jaln kiri jaln kanan aku tak tengok , kejap lagy kana ak kereta myvi hitam dh gelabah nak elak langgar aku YA ALLAH sngguh takot aku :'( aku dha jadi patong kat tgah-II jaln . semua org taa tahu , mber-II je y tahu , peris tiwa y manakutkan , kalo taa aku kat HOAPITL lahh ,  tanak terjadik kat aku lagy TAKOT

Jumaat, 23 November 2012

bilaa lhaa aku jadik cam nie , aku nak snagt jadi photghraphy . kalo aku dha keje , dha habis sekolah , gaji first aku nak beli camera dulu , baru aku shoping-II nie lhaa hoby aku , kalo sekarg lha aku dapt camera niee mesty best time hang aku bawak jee , belaja snap-II ya ALLAH teringin sangat , hope aku dha keje nnty aku dapt ap yang aku nak kan selame nie , dary kecik aku inginkan . hobi nie sntiasa dalam gengaman tangan aku meyaa :D hope dapt ap yang aku nak kan niee , yang aku tulis niee AMIN <3 

Aku Rindu Timee ni :D

ya ALLAH bilahh kami nak macam ginie lagy . meyaa sayang kawan-II meyaa . hope korang taa lope meyaa . hope kita dapt jumpe lagy 1 hary nnty .meyaa takan lope kan korang , harap korang pun macam itu lah kan . MEYAA SAYANG KAWA-II MEYAA <3 :* meyaa nak macam dulu tima kat sekolah lame , happy sangt . meyaa rindu :'( sumpah sedihh . masok fom4 meyaa dha pegy dary korang , tapy meyaa tetap sayang korang , meyaa takan lope kan korang kawan . meyaa harap dha habis sekolah nanty korang taa time kitee dulu-II kenakalan bersama kitee . dekat gamba nie ad y tak ad lagy kawan-II meyaa . tapy meyaa harp kawan y lain pon same kay .

Khamis, 22 November 2012

hyee ,  korang bole follow meyaa dekat mane-II jee meyaa ad
hehehe ,
facebook : http://www.facebook.com/meyaas.misnomer
twitter : https://twitter.com/meyaacibett
Ask : http://ask.fm/meyaacibett
skype : meyadany
korang ADD lhaa hehehe :D
disaat kamu ingin melepaskan sesorang,ingatlha pada saat kamu  ingin mendapatkannya .. disaat kamu mencintainnya , ingatlha saat pertama kali kamu jatuh cinta padanya . disaat kamu mulai bosan dengannya , ingatlha selalu saat terindah bersamanya . disaat kamu ingin menduakannya , bayangkan jika dia selalu setia saat kamu ingin membogonginya , ingatlha disaat dia jujur padamu . maka kamu akan merasakan erti dia untukmu . jagan sampai saat dia sudah tidak disisimu , kmu baru menyedari semua erti dirynya untukmu .
yang indah hanya semaentara .
yang abadi adalah kenangan .
yang iklas hanya dihaty .
yang tulus hanya dari sanubari .

Rabu, 21 November 2012

akhirnyee ;D

Akhirnyee , dapt balik aku buad blog akuu . disini ada miya susila binti suardi , ne lhaa name betul aku sebernyee . umur aku enam belas tahun jee , tahun depan masuk lhaa tujuh belas tahun . aku lahir kat HSA . berfday aku 20|01|1996 , rasaa nak bagi hadia bolee juga :D ap salaa . . meyaa simple je . korang rasa nak berkawan degan meya follow lhaa . meya menerima semua kawn meyaa .meyaa taa kesah . yang penting korang nak bekawa degn meya . meya rsa meya tak sombong , hehe , cukup lhaa tu aku membebel ( pak kate pakwe aku , makcik popet ) ASSALAMUALIKUM :D